Artikler og gode råd:
ARTIKLER
HUNDERACER

Kontakt os på: info@kennel-guiden.dk

Hundeinternat og når du skal købe hund fra hundeinternater

Det er ikke alle der vælger at købe deres hund fra en kennel. Et hundeinternat er også en mulighed. Men vælger du at købe hund fra hundeinternat, er der nogle ting du bør overveje.

Det vigtigste du skal huske inden du køber en hund fra hundeinternat, er at undersøge hvilken hunderace der passer til det liv du lever. Det vigtigste er at du i denne situation er helt ærlig med dig selv. Hvilken type er du? Elsker du at sove længe i weekenderne eller står du tidligt op og løber en tur? Kommer du sent hjem, eller er der næsten altid nogen hjemme i dit hjem? Skal din hund være god til børn eller er det ikke nødvendigt? Der er en masse ting du skal gøre op med dig selv inden du vælger din hund fra et hundeinternat. Hvis du ignorerer disse emner, kan det give problemer for både dig og din hund i det lange løb. Det handler ikke altid om hvad en hund vil kunne gøre for dig, men i høj grad også, hvad du ville kunne gøre for en hund. Hvis dig og din hund skal kunne få et godt forhold til hinanden, er det vigtigt at i begge trives med hvordan jeres liv er.

Når du har fundet ud af hvilket temperament din hund skal have for at passe ind i dit liv, kan du begynde at lede efter de hunderacer og det hundeinternat der passer til det. Med et par hunderacer i baghovedet, kan du begynde at holde øje med hvad der er på de forskellige hundeinternater. Det er vigtigt at du ikke lader dig distrahere af en sød hvalp eller en flot hund du har set i et hundeinternat. Hvis du vil udskrive et billede af din hund, kan du finde billige printerpatron tilbud hos Gode Toner. Der forhandles alt fra printere til lasertoner, blækpatroner og du kan finde de helt rigtige priser på webshoppen. Tilbage til emnet. Du skal huske på hvilke hunde der passer til dig. Mange falder for en hundehvalp i et hundeinternat fordi den er sød og så vælger de den. Men hvalpen vokser sig stor og der kan problemerne begynde at indtræffe. Det er nogle gange derfor at hunde havner på hundeinternater i første omgang.

Når du har fundet en hund på et hundeinternat der ligner den er noget for dig bør du undersøge det nærmere. På et hundeinternat er hundene nød til at være i bur. Det kan gøre hundene rastløse og nervøse. Derfor skal du lige give hunden lov til at løbe noget af sin energi af sig inden du rigtig kan vurdere den.

Du bør tage kontakt til en medarbejder på det pågældende hundeinternat og sige at du er interesseret i hunden og at du ønsker at se nærmere på den. Personalet på et hundeinternat har som regel et meget godt indblik i hundenes personligheder og temperament, og kan fortælle dig om hvordan hunden opfører sig normalt. På et hundeinternat vil personalet altid gå meget op i at vurdere om du og hunden vil passe sammen. De er kun interesseret i at hundene får et godt hjem, så den ikke er nød til at komme tilbage til et hundeinternat. Der er nogle ting du selv kan spørge om når du står sammen med en medarbejder fra hunderinternater. Det kunne f.eks. være:

Disse ting kan hjælpe dig til at danne dig et billede af hvordan hunde fra hundeinternater kan være, hvis du får den med hjem. Igen skal du huske, at du ikke kan vurdere hunden lige når den kommer ud af sit bur i hundeinternatet, da den ofte vil være forvirret og have meget ophobet energi. Du skal huske at tage dig god tid og lade hunden få afløb for sin frustration over at have været i et hundeinternat bur i længere tid.

En sidste ting du skal være klar over er at du er nød til at lade alle dine følelser ligge når du forlader det udvalgte hundeinternat. Der er mange mennesker der kan blive rørt over at se hundeinternater og deres miljø. Der er mange der for ondt af alle hundene i det hundeinternat der besøges, men det er vigtigt at fokusere. Alle er bedst tjent med at du vælger den rigtige hund, og at du ikke vælger en hund fra hundeinternat af medlidenhed. Det vil der i det lange løb ikke komme noget godt ud af.

Tip en ven:
Del denne side:|
TILMELD NYHEDSBREV
NYE HUNDEVIDEOER